Incidencia #39948

Welcome to Help (From Forum Message #77731)

Abrir Fecha: 2020-01-24 01:10 Última actualización: 2020-04-04 03:12

Informador:
(Anónimo)
Propietario:
(Ninguno)
Tipo:
Estado:
Open
Componente:
(Ninguno)
Hito:
(Ninguno)
Prioridad:
5 - Medium
Gravedad:
5 - Medium
Resolución:
Ninguno
Fichero:
Ninguno

Details

From Forum Help [#77731]

[forum: 77731] So I downloaded CloneZilla 20200114-eoan (I tried alternative stable - 20191024-eoan too). I have a Dell 5070. I tuned off EUFI Boot, Changed SATA to AHCI and Disabled Secure boot. CloneZilla starts, find the local USB hard drive dev (sdb1)fined the nvme0n1 drive with 5 partitions (sda - sda4). I try to do a savedisk and everything looks like its going to work but as soon as I name the IMG and click OK I get an error. I see Excluding busy partition or disk ... Error! No existing disk(s) or no mounted disk(s) are found! To use clonezill to save or clone a disk, the source disk must exist r be mounted! if you are sure the disk exists in this machine, maybe the kernal is too old Press enter to continue check /var/log/clonezilla.log for more detail

I looked at /var/log/clonezill.log - It didn't show any errors or much detail

This System does have 16GB Optane, 500GB SATA drive in it

Help

Ticket History (2/2 Histories)

2020-01-24 01:10 Updated by: None
  • New Ticket "Welcome to Help (From Forum Message #77731)" created
2020-04-04 03:12 Updated by: None
Comentario

Hey!

Where the F are the check-sums? You don't actually think that in this age of threats anyone would actually just blindly use an unverifiable download! Do you?

Attachment File List

No attachments

Editar

You are not logged in. I you are not logged in, your comment will be treated as an anonymous post. » Entrar